Knasigt.

Klockan 13:30 loggade jag in på chatten där man har examinationerna, klockan 14:10 loggar läraren in och tror att jag är någon annan då han helt glömt av mig och att vi hade en tid bokan 13:30. 
Han ber om ursäkt och så loggar jag ut då han skall ha munta med en annan elev och 14:20 blev det äntligen min tur. Allt som allt tog det lite mer än fem minuter, fick svara på löjligt få frågor och sedan sa han hejdå. 
Jag fick C och det är jag egentligen nöjd med, C var mitt betygsmål och jag fick C på två av tre uppdrag (det tredje fick jag B på) så det är väl inte så konstigt egentligen men usch vad besviken jag är, inte på mig själv utan på läraren.
Jag hade pluggat ordentligt och jag kunde verkligen allt, pappa som har läst psykologi förhörde mig tidigare idag och jag kunde verkligen svara utförligt och bra på allt, så jag blev ju grymt besviken när läraren är 40 minuter försenad, ställer fem frågor och sedan så är det över. Jag kunde svara på hans frågor utan massa "hm... vänta lite, jag skall bara tänka..." utan allt satt verkligen hundra så det känns verkligen som att jag inte ens fick visa vad jag kunde... Jaja jag skall släppa det nu och gå vidare, har munta i religionskunskap på tisdag så det är bara att hoppas att den läraren och muntan går bättre! 
 
Efter muntan åkte jag och Alex och handlade fika och nu har vi ätit upp morotskakan och några andra kakor, jag sitter i sängen och skall titta på Criminal Minds, jag har börjat på säsong åtta nu så det är inte många avsnitt kvar tills jag har tittat på exakt alla avsnitt som finns och det känns lite sorgligt, hahah, nej men det är nämligen så att CM har hängt med i flera år. Det var en sådan serie som familjen samlades framför på vardagskvällarna och nu har jag snart sett alla avsnitt, men då får jag helt enkelt bara hitta en ny serie att ta mig igenom ;) 
 
Jag har även några idéer på inlägg så jag skall ta och knåpa ihop ett inlägg iallafall, om jag orkar... hehe. 
 
Kram 
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Såg på FB att det var Thord du hade munta med. Jag har honom nu i psykologi 2a men har inte skickat in något uppdrag ännu så vet inte hur han är.
I psykologi 1 hade jag Mingo, hade fått C B och A på uppdragen. Muntan var ca 8 minuter med 3-4 frågor från uppdragen, ganska enkla som inte krävde mycket svar. Fick ett B i slutbetyg.

Psykologi 1 och kommunikation har varit de enklaste och snabbaste muntorna jag har haft. Jag blev också ganska besviken att det var över så snabbt, känns inte som man har någon chans att visa att man kan få ett högre slutbetyg utan att de redan har bestämt sig. Med tyska och engelska fick jag chans att visa att jag kunde bättre och har fått bättre slutbetyg än uppdragen!

Svar: Jag tyckte att han var bra på uppdragen, fick inte så mycket kommentarer egentligen utan bara "bra jobbat" men det kändes ändå bra, det var nu på muntan som han sjönk i mina ögon och jag uppfattade honom som lite ointresserad och så... Men jag hoppas innerligt att du inte kommer känna likadant! :)

Ja, alltså, C var ju mitt mål men efter allt plugg inför muntan och att det verkligen satt 100% så gick jag väl in med lite för höga förhoppningar och det är väl därför jag är besviken nu... Svårt att förklara men jag håller verkligen med om att det känns som att man inte får möjlighet att visa vad man kan, jag tror (går ju inte att säga helt säkert) att jag hade kunnat höja mig till B om jag bara fått möjligheten att visa det och det känns lite surt.
Emma Palmgren

2014-11-09 @ 19:07:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0