Lördag

Hej på er, har ni en härlig helg? 
 
Igår pluggade jag på dagen och klockan 15 åkte jag och gymmade med Lena och Alex, det var ganska mycket folk på gymmet så planen att köra ett ben- och rumppass förstördes lite då jag iallafall inte kände för att stå och vänta på maskinerna, så det blev crosstrainer som uppvärmning och så var fokuset på ben och rumpa men gjorde någon arm övning för att slippa stå och vänta på en maskin. Gick in i stretch rummet och körde lite ben och magövningar innan vi avslutade med crosstrainer och jogg på bandet, eller ja vi avslutade hela passet med stretching innan vi duschade ;)
När vi kommit hem från gymmet hjälpte vi till att fixa pizza och efter maten hade vi filmkväll och tittade på Teen Wolf. Tog en paus i tittandet och bakade kladdkaka eftersom det var kladdkakans dag igår, det blev lika gott som vanligt, så det satt vi sedan och mumsade på framför ännu fler avsnitt utav TW innan vi tillslut somnade.
 
Imorse tittade jag och Lena på två avsnitt av Teen Wolf medan vi åt frukost, spelade bomb it på spela.se (sjuuukt länge sedan jag var inne på den sidan) medan filmen laddade och när hon åkte hem vid 12 tiden skrev jag klart samhällsuppgiften och skickade in det uppdraget. 
Bytta om och sminkade mig och så åkte jag och Ida in till Göteborg vid 15 tiden, köpte fars dags present till pappa, handlade mat och annat roligt och så letade jag efter en sak till min iPhone, det fanns däremot inte så det blir att beställa på nätet istället. Avslutade kvällen med att äta pommes på mcdonalds innan vi hoppade på bussen runt 19 tiden och åkte hem. 
 
Nu sitter jag hemma i sängen, skall titta på något avsnitt utav Criminal Minds innan jag skall titta igenom psykologin lite, har munta imorgon 13:30 så jag har tänk plugga lite på förmiddagen så slipper jag plugga jätte mycket nu när jag är trött och seg. Grunderna sitter som berget och jag är inte alls nervös än, känns lite segt att ha munta på en söndag däremot, dessutom på fars dag, men det var ända lediga tiden som fanns när jag skulle boka och då fick det bli så. 
 
Imorgon, utöver muntan och pluggandet, så skall vi väl fira pappa lite, har tänkt väcka honom med frukost på sängen och hans present och sedan får det bli lite go fika mitt på dagen och lassagne till middag, förövrigt händer det inte så mycket, blir nog några avsnitt utav Criminal Minds och Supernatural men det är ju inget speciellt ;) 
Vi hörs, kram! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0