så mycket bättre.

Efter gymmet känner jag mig så mycket bättre, huvudvärken har nästan släppt helt vilket är väldigt skönt. 
Det var väldigt lite folk på gymmet idag så jag utnyttjade det fullt ut, körde fokus på armar som planerat men sedan passade jag på att köra lite ben, mage och rygg nu när det typ bara var vi tre där. 
Passet gick riktigt bra, jag körde några nya övningar och jag pressade verkligen mig själv, på ett bra sätt då alltså, jag har annars en tendens att små fuska och så när jag tränar men jag antar att Lena peppar mig mer än vad jag är van vid men också att alla känslor från i söndags ville ut och det var ett bra sätt att träna ut dem. 
 
Invigde även min långärmade träningströja jag köpte på Ullared när jag var där sist, jag var lite osäker på om jag skulle trivas i att träna i en så tajt tröja som dessutom hade långa ärmar när jag är van vid linnen och oftast lite pösiga men det var riktigt skönt och den hamnade nog på första plats. 
 
Efter gymmet gick jag och Alex och handlade middag och frukost till imorgon, vi köpte med oss färdig grillad kyckling och potatissallad och så satt vi alla syskon och åt det när vi kom hem, pappa sover i stan i natt så vi hade det lite mysigt och satt och pratade om allt och inget. Såg dessutom på hemmakväll att det är chokladensdag idag så jag köpte med mig en Marabou Oreo och Marabou Daim som vi har tagit några bitar av, resten sparar jag till helgen. 
 
Nu sitter jag uppe i sängen, tittar på Criminal Minds och snart är det inte många avsnitt kvar innan jag är helt klar, då får jag börja titta på Supernatural igen. 
 
Kram
 
Två utav mina favorit choklader. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0