Here I am.

Hallå på er allihop! 
Dålig uppdatering här nu men usch jag har varken hunnit eller orkat om jag ska vara ärlig. 

Lägret i lördags till söndags gick jätte bra och det var verkligen jätte roligt, ett plus var ju att träffa Matilda vilket var väldigt kul. Vi lekte iallafall lekar, åt gott, övade teater i kyrkan och massa mer. 
På söndagen var det familjegudstjänst och då hjälpte jag till i kyrkan med att hålla barnen lugna och tysta (så gott det gick ;) ) och så hjälpte jag till med kyrkkaffet som pappa och Ida kom och fixade på mina lediga stunder, så det var fullt upp. 
När jag kom hem sov jag istortsätt resten utav dagen, kom ner och åt middag, tittade på Teen Wolf och åt chips och sedan sov jag igen.

Igår ringde klockan 07:00 och så åkte jag, Alex och Lena och gymmade, var ganska mycket folk men det var så himla skönt att träna igen. Lena funderar även på att fixa gymkort så det hade ju varit super! 
När vi kom hem vid 11:00 tittade vi på Teen Wolf, bakade goda kakor och på kvällen stekte vi upp lite rester, gjorde scones och åt mat framför några avsnitt utan TW. 

Idag har det inte hänt så mycket än, jag gick upp vid halv nio och åt frukost och jäklar vilken träningsvärk i armar, bröst och rygg jag har, haha helt otroligt, gick sedan upp och la mig igen då ögonen verkligen gick i kors och nu är jag pigg och redo för dagens planer.

Klockan två skall jag åka och jobba och vi har tänkt åka in till Göteborg och ta en fika och titta i lite affärer, det är ju lov och vi har jobbat tillsammans i en månad nu så det är värt att firas lite. 
Så nu skall jag byta om från pyjamas och sminka mig lite så att jag är redo att ta bussen om några timmar. 

Vi hörs, och jag skall försöka att inte vänta i flera dagar. 

I väntan på bussen hem från gymmet ;)


Gårdagens ihop plock utav gamla matrester och annat gott som fick bli våran middag. 

Smygfotad utav Lena igår vid middagen... 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0