Ingenting.

Halloween och jag sitter hemma och gör ingenting, rätt skönt egentligen men nästa år får det nog bli någon vild fest och utklädnad ;) 

Dagen har spenderats framför Kyle XY, åt middag hela familjen och efter det satt vi och kollade på film och åt glass tillsammans, mysigt. 
Imorgon skall vi upp tidigt, innan nio iallafall för att åka in till Göteborg, planen är att gå runt i stan, handla mat, köpa godis och sedan åka hem för att ha en familjekväll. Vi skall äta fondue (och bakpotatis om jag får bestämma) och sedan spela familjespel och se på film tillsammans. 

På söndag behöver jag plugga, har en intensiv vecka framför mig rent studiemässigt men jag har även jobb och annat roligt att se fram emot. 
Skall kanske till Ullared med syskonen och Therese, plus att jag, Erica och Emelie planerar att hitta på något någon dag, så det är fullt upp. 
Dessutom skall min chef höra av sig på måndag angående ett nytt uppdrag och om det är aktuellt skall vi ha ett möte i slutet av veckan eller veckan efter och sedan har jag ett till jobb, super kul! 

Förövrigt så funkar min mobil/laddare igen nu helt plötsligt, super knasigt, får väl se hur länge det håller men en ny mobil står högt upp på inköpslistan... 

Kram och sov gott! 

Påväg till gymmet i torsdags. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0