Lördag

God morgon! 
Om någon timma kommer Lena, Malin och pappa hem från flygplatsen, dem är och hämtar den engelska tjejen och innan dem kommer hem skall jag ha hunnit fixa lite så därför är det väl dax att jag sätter fart strax.
Först och främst skall jag gå runt och byta till rena handdukar och sedan bara små plocka lite där det behövs och så ska jag försöka hinna duscha innan dem kommer hem men det hinner jag nog utan problem. 

När dem kommer hem skall hon väl få sig en rundtur och få landa lite i att vara i Sverige, sedan skall dem åka till en godisaffär så hon skall få testa svenskt godis och någon gång efter det skall jag och pappa åka och handla innan han släpper av mig hos Therese vid 15-16 tiden. 

Vi har tänkt göra pannkakor till lunch och ikväll vet jag att dem skall äta hemmagjorda köttbullar med potatis, brunsås och lingon. Har ni något förslag på lite extra svensk mat får ni gärna kommentera det! :D 

Jag sover hos Therese till imorgon och imorgon vet jag inte alls vad som händer, jag skall plugga på alla mina lediga stunder både idag och imorgon men jag vet inte om det händer något mer faktiskt, men vi hörs ju oavsett. 

Kram 

Hehe ;) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0