Så mycket bättre nu.

Precis varit ner och ätit middag med familjen och nu efter massa mat i magen känner jag mig lite piggare och helt klart mycket mer fokuserad.

Har dessutom pratat med pappa om biologiska psykologin och det fick mig att inse att mycket faktiskt har fastnat, jag har ju nämligen sådan tur att pappa har läst både psykologi och medicin så han kan hjälpa mig nu när jag behöver lite hjälp, vilket är super bra!

Nu skall jag plugga klart de sista sidorna, göra ett prov och sedan börja kolla lite på uppdraget.
Väskan är inte packad dessvärre så det kanske är bäst att jag byter om från myskläder och packar väskan nu så att jag slipper stressa med det fem sekunder innan jag skall hoppa på en buss ;)

Behöver jag säga att jag är super taggad på att åka till Ullared imorgon med Therese? För jag är verkligen jätte peppad, skall bli så roligt och jag hoppas att jag hittar lite snyggt iallafall!
Kommer en lista med saker jag har tänkt titta på när jag är där och så får vi se vad jag kommer hem med, är ju ganska svårt att bestämma vad exakt man skall köpa eftersom man inte helt hundra vet om dem kommer ha det den gången man väl åker dit, men jag har lite saker jag måste köpa som jag vet att dem brukar ha :)

Vi hörs, kram.

Bjuder på två fina bilder (sitter vid Alex data nämligen)

 


Här ser ni även hur jag har klippt mig, lite iallafall ;) 


Kommentarer
Susanna Maria J

Jättefina bilder :)

2014-10-03 @ 06:46:24
URL: http://oslofru.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0