Mycket som hänt

Jag har haft mer eller mindre fullt upp sedan vi hördes här senast och roligt har jag absolut haft det.
 
I torsdags efter jobbet åkte jag in till Göteborg och sov hos H, på fredagen pluggade jag i några timmar medan han sov och sedan åt vi frukost, han lagade sin data, jag planerade min helg och sedan åkte vi in till stan för att ta en fika och titta i affärer. Jag köpte med mig en bh och sedan lämnade jag H och åkte till Backaplan och mötte upp Julia, vi handlade mat och sedan åkte vi hem till henne, plockade upp mormor längst vägen och så lagade jag och Julia mat medan mormor drack sin drink och åt chips. 
Vi lagade super god mat som vi satt och åt framför Let´s Dance, flyttade oss sedan ner till soffan där vi drack och åt gott och pratade om allt och inget. Senare på kvällen kom Hanna och mormor lämnade oss, vi somnade inte fören runt två tiden och på lördagen åt vi frukost, spelade spel och sedan fixade jag mig och lämnade dem och gick till mormor i någon timma. 
 
Efter några timmar hos mormor åkte jag in till stan, handlade ansiktskrämer och godis och sedan åkte jag och träffade pappa och J, vi handlade mat och sedan åkte jag och pappa hem. 
Väl hemma lagade vi pizza som vi sedan åt, efter maten gick jag till Sara och när jag kom hem runt ett på natten kom Lena hit och så tillbringade vi några timmar i min säng och snackade massa skit, haha, det blir så när man inte träffats på flera veckor. 
 
söndagen åkte jag in till Göteborg och träffade en kompis, vi gick på Universeum vilket var sjukt kul, senast jag var där gick jag i tvåan eller något så det var kul att se allt igen och nu faktiskt kunna komma ihåg det. Åkte med hem till P lite innan jag sedan tog bussen hem vid klockan 17, kom hem lagom till middagen och resten utav kvällen lyssnade jag på musik, bakade kladdkaka och så spelade jag spel med Ida och hade kul. 
 
Idag, måndag, skall jag om någon timma åka in till Skene, skall till psykologen och sedan handla lite innan jag åker hem, tar Spyker på en promenad och sedan skall jag till jobbet. Efter jobbet skall jag plugga något enormt och så får vi se om jag tar mig tiden till att ut och jogga en sväng. Mensvärken har äntligen börjat släppa och jag kan fungera som en människa igen, sjukt skönt!
 
Vi hörs, nu skall jag ner och göra havregrynsgröt och fixa mig så att jag inte missar bussen. 
 
Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0